Partners

• samen voor jou •

wij werken graag samen

& complementair

◦ ademcoaching ◦ haptonomie ◦ acupunctuur ◦ massagetherapie ◦ bekkenbodemfysio

preferred

partners

Op deze pagina vind je verschillende professionals met wie wij graag samenwerken. Deze partners bieden kwalitatief goede zorg en zijn een echte aanvulling zijn op ons aanbod.

Hieronder lees je met welke disciplines wij samenwerken. Maak kennis met onze partners!

adem
coaching

Wil jij ervaren wat het met je doet als je je lijf laat spreken, in plaats van opgaan in de gedachtestroom van je hoofd? Dan is ademcoaching wat voor jou! Onze partner Hetty Norder heeft een praktijk voor ademcoaching in Utrecht. Lees hier meer over wat adem coaching voor jou kan betekenen.

acupunc tuur

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeskunde die al duizenden jaren wordt gebruikt om pijn te verlichten en het lichaam te genezen. Door het plaatsen van dunne naalden op specifieke punten in het lichaam wordt de energiebalans hersteld en kunnen diverse gezondheidsklachten (stress-, spanningsklachten) worden behandeld. Binnenkort wordt hier onze partner in acupunctuur vermeld.

bekkenfysiotherapie

Zwangerschap en bevallen zijn bijzondere ervaringen. Ze hebben impact op jou, jouw lichaam en bekkenbodemgebied. Soms ontstaan er klachten zoals pijn, een drukgevoel in je schede, aambeien, ongewild urine- en/of ontlastingverlies of obstipatie. Blijf er niet mee lopen! Onze partner fysiotherapeut Miriam van Hartevelt heeft een praktijk in Utrecht voor bekkenfysiotherapie.

haptonomie

Haptotherapie helpt je signalen van je lichaam beter te voelen, te herkennen en begrijpen. De therapie bestaat uit gesprekken, oefeningen en aanrakingen. Lees hoe haptotherapie het leven van Esther Warnaar heeft veranderd. Nu geeft ze dit in haar praktijk door aan anderen.

massage therapie

Meer rust in je hoofd, verbetering van fysieke klachten en mindset verandering. Dat is wat je kunt ervaren als je aan de slag gaat met massagetherapie. Je lichaam geeft signalen af. Kom weer echt in verbinding met je lichaam en luister naar de signalen van je lijf. Lees hier wat Sharella van Massagepraktijk Kurpa i Alma voor jou en je lijf kan betekenen.

Sportarts

De moderne geneeskunde kijkt steeds meer naar leefstijl als factor voor een goede gezondheid. Je leefstijl heeft invloed op je mentale welbevinden, daarom werken wij graag samen met De Sportarts Kasper Janssen. Hij brengt met behulp van De Lifestyle Analyse gedetailleerd jouw leven in kaart op de gebieden: sport, werk, vrije tijd en slaap.