Partners

• samen voor jou •

wij werken graag samen

& complementair

◦ ademcoaching ◦ haptonomie ◦ acupunctuur ◦ massagetherapie ◦ bekkenbodemfysio

preferred

partners

Op deze pagina vind je verschillende professionals met wie wij graag samenwerken. Deze partners bieden kwalitatief goede zorg en zijn een echte aanvulling zijn op ons aanbod.

Hieronder lees je met welke disciplines wij samenwerken. Maak kennis met onze partners!

adem
coaching

Wil jij ervaren wat het met je doet als je je lijf laat spreken, in plaats van opgaan in de gedachtestroom van je hoofd? Dan is ademcoaching wat voor jou! Binnenkort vind je hier een verwijzing naar onze nieuwe ademcoach.

osteopathie

Bij de behandeling van burn-out klachten, een doorgemaakt trauma (recentelijk of in het verleden) of seksueel misbruik helpt osteopathie het lichaam om de patronen die zich in het lichaam hebben vastgezet, los te maken. Wanneer de blokkades en het bewegingsverlies zijn opgeheven, kan het lichaam zijn eigen balans weer terugvinden en kan het lichaam zich weer vrij en pijnloos bewegen. Osteopaat Bianka van de Klomp helpt je graag met dit proces in haar praktijk in Utrecht of Maartensdijk.

haptonomie

Haptotherapie helpt je signalen van je lichaam beter te voelen, te herkennen en begrijpen. De therapie bestaat uit gesprekken, oefeningen en aanrakingen. Binnenkort vind je hier een verwijzing naar onze nieuwe haptotherapeut.

massage therapie

Meer rust in je hoofd, verbetering van fysieke klachten en mindset verandering. Dat is wat je kunt ervaren als je aan de slag gaat met massagetherapie. Je lichaam geeft signalen af. Kom weer echt in verbinding met je lichaam en luister naar de signalen van je lijf. Lees hier wat Sharella van Massagepraktijk Kurpa i Alma voor jou en je lijf kan betekenen.

Sportarts

De moderne geneeskunde kijkt steeds meer naar leefstijl als factor voor een goede gezondheid. Je leefstijl heeft invloed op je mentale welbevinden, daarom werken wij graag samen met De Sportarts Kasper Janssen. Hij brengt met behulp van De Lifestyle Analyse gedetailleerd jouw leven in kaart op de gebieden: sport, werk, vrije tijd en slaap.