De psychologen van ontwikkeling centraal

business coach
Annemarie van der Bijl
Praktijkhouder, GZ-psycholoog en coach, EMDR therapeut

“Ik vind het altijd heel dapper wanneer mensen zich aanmelden voor psychologische hulp of coaching. Vaak gaat er een lange periode van afwegen aan vooraf en is de drempel hoog.  Zonde, achteraf zeggen mensen vaak dat ze het veel eerder hadden moeten doen!  Ik ben een no-nonsense professional die in gesprekken analytisch is en snel tot de kern komt. Ik combineer daarbij graag diepgang en reflectie met lichtheid en humor. Het is mooi om te zien hoeveel kracht er in mensen zit en hoe snel deze – na een wat moeilijkere periode-  ook weer geactiveerd kan worden. Het geeft me energie om getuige te mogen zijn van zo’n proces. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik waarschijnlijk met mijn man en drie kinderen te vinden op het strand, of aan tafel met goede vrienden, wijn en lekker eten. Ik ben verslaafd aan gele m&m’s en krijg nooit genoeg van de natuur.”

Ik ben meestal op woensdag op de praktijk.
Mijn kwaliteitsstatuut is in te zien op de praktijk.

annemarie@ontwikkelingcentraal.nl
BIG nummer:  39920187925

psycholoog
Masha Takens
GZ-psycholoog en coach, EMDR practitioner
“In een behandeling vind ik het belangrijk om te kijken naar de klachten en de factoren die hiertoe geleid hebben, maar ook om de aandacht te richten op jouw krachten en kwaliteiten. Mijn kennis en ervaring zet ik daarbij natuurlijk in, maar ik vind het vooral van belang een goede en gelijkwaardige samenwerking aan te gaan waarbij jij de richting en het tempo mede bepaalt. Vertrouwen, veiligheid en humor zijn voor mij belangrijke elementen in een behandeling.
In mijn vrije tijd hou ik ervan om dingen met mijn man en 2 dochters te ondernemen, af te spreken met familie en vrienden, sporten (om daarna voldaan op de bank neer te ploffen met Netflix aan) en (online) shoppen.”
 
Mijn werkdagen op de praktijk zijn dinsdag en vrijdag. Mijn kwaliteitsstatuut is in te zien op de praktijk.
masha@ontwikkelingcentraal.nl
BIG nummer: 69921811025
 
 
Ontwikkeling Centraal
Hanna Laseur
GZ-psycholoog en coach, EMDR therapeut

“Kiezen voor psychische zorg of coaching is naar mijn mening kiezen voor verandering en groei. Ik vind het moedig wanneer mensen deze keuze maken. Dit omdat het vraagt kwetsbaar te durven te zijn. Ik bied graag een veilige sfeer waarin er gewerkt wordt aan bewustwording en herstel. Het is elke keer weer mooi om te zien hoe mensen in hun eigen kracht komen te staan. Ik houd van betrokken, direct en oprecht samenwerken. In de gesprekken combineer ik diepgang graag met wat humor.  

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten, met name watersporten. Ik kan daarnaast erg genieten van de natuur, het gezelschap van mijn man & familie en vrienden/vriendinnen, zingen en lekker eten. Ik ben gek op kaas!” 

Ik werk op de maandag in de praktijk. 

hanna@ontwikkelingcentraal.nl
BIG nummer: 49925330625 

gz psycholoog utrecht
Brenda van der Laan
GZ-psycholoog en coach, EMDR-therapeut
“Voor mensen die psychologische hulp zoeken is dat vaak best een grote stap heb ik gemerkt. Begrijpelijk, en dus goed om te weten dat er in korte trajecten zoals bij onze praktijk veel kan verbeteren in de klachten. Als therapeut vind ik het belangrijk om eerst goed naar jou te luisteren, dan mijn kijk op jouw verhaal met je te delen en daarna samen een plan te maken voor de behandeling. Dit plan is altijd uniek en afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Niet alleen jouw klachten komen aan de orde, juist ook jouw krachten en de voor jouw belangrijke dingen in het leven.
 
In mijn vrije tijd ben ik vaak op pad met mijn peuterzoontje en vriend of doen we samen puzzels en spelletjes thuis. Ook kan ik erg genieten van gezellig tafelen met vrienden, thuis of bij een goed restaurant. Ik ben vooral erg dol op de toetjes! ;)”
 
Mijn werkdag op de praktijk is de vrijdag. Voor de vroege vogels: bij mij heb je de mogelijkheid om een afspraak om 8.15u in te plannen. Mijn kwaliteitsstatuut is in te zien op de praktijk.
 
brenda@ontwikkelingcentraal.nl
BIG nummer: 39928400225
 
psycholoog Utrecht
Veerle Ahlers
GZ-psycholoog en coach, EMDR-therapeut

“In de behandeling zie ik het als mijn taak om jou weer op weg te helpen in hetgeen waar jij bent vastgelopen. Door goed te luisteren naar jouw verhaal en hulpvragen, stel ik een behandelplan op waarin jij je kunt vinden en daardoor gemotiveerd aan de slag kan gaan met je eigen doelen. Ik vind het belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt en dit is dan ook míjn eerste doel in de behandeling. Daarnaast zal ik altijd, samen met jou, op zoek gaan naar dingen die wel lukken, waarin jij succesvol bent en waar je tevreden over bent. Door meer aandacht te hebben voor het positieve, worden de lastige dingen vaak al wat kleiner. Voor datgeen wat er overblijft probeer ik je te motiveren daarin stapsgewijs veranderingen in aan te brengen zodat jij weer weerbaar en vol zelfvertrouwen in het leven staat. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelend, hardlopend of op mijn gravelbike. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin op pad te gaan, maar kan ook enorm genieten van een paar uurtjes het huis voor mij alleen te hebben en in alle rust te genieten van een kop koffie (en wat lekkers erbij..).”

Ik werk op de maandag en dinsdag in de praktijk. Mijn kwaliteitsstatuut is in te zien op de praktijk.  

veerle@ontwikkelingcentraal.nl
BIG nummer: 89913855625