Vacature GZ-psycholoog Utrecht

vacature GZ psycholoog

Vacature GZ-psycholoog Utrecht

life is short: work somewhere awesome!

Spreekt onze praktijk, manier van werken en de doelgroep je aan? Wij hebben een vacature voor een GZ-psycholoog in ons team in Utrecht. 

wie?

Een BIG geregistreerde GZ-psycholoog die het leuk vindt om met gemotiveerde cliënten te werken binnen een moderne, toegankelijke praktijk voor volwassenen in Utrecht (Leidsche Rijn).

wat?

Zelfstandig uitvoeren van behandelingen (ZZP) binnen de basis GGZ. Je hebt een BIG-registratie en hebt ervaring met EMDR, CGT en bij voorkeur ook schematherapie. Je hebt affiniteit met postpartum-klachten omdat je naast voor Ontwikkeling Centraal ook voor het Postpartum Centrum cliënten zal gaan zien. Je wilt minimaal 2 dagen werken: op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er nog plek.

waarom?

Vrijheid, zelf indelen van je agenda, goede koffie & thee, kennis delen met inspirerende collega’s, fijne locatie met sfeervolle werkruimtes (je wilt niet meer naar huis), persoonlijke en laagdrempelige werksfeer, intervisie, borrels en pizza-avonden, lunches en lol. Wel de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen praktijk, niet de rompslomp. Fijn je eigen clienten zien terwijl de rest voor je uit handen wordt genomen! Na een fijne werkdag de deur achter je dichttrekken, wetende dat alles goed geregeld is.

Waar?
Onze praktijk is gevestigd in het moderne gezondheidzorgcentrum in Leidsche Rijn centrum. Hier hebben wijn eigen ruimtes die sfeervol en persoonlijk zijn ingericht. Een heerlijke, lichte plek om te werken met comfortabele stoelen en een fijn bureau om aan te werken. Het gevoel van een eigen praktijkruimte, maar dan zonder alle regelzaken. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten én heb ook collega’ van allerlei disciplines dichtbij. Fijn om even te kunnen overleggen of gewoon voor een kletspraatje tussendoor. Zo werk je wel zelfstandig, maar niet alleen. In de pauzes kun je fijn naar buiten, even wat eten halen, of nog even snel een winkel induiken.
hoe kom ik in contact?

Plan via de mail een koffiedate in!

Lees meer

Wil je weten welke behandeling wij bieden in de praktijk? Lees er hier meer over. Wij werken ook samen met onze partners, zo bieden wij complete zorg.
Wil je weten hoe clienten onze zorg waarderen? Je leest het hier op Zorgkaart Nederland.