ervaringen Psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal 

Hoe is het eigenlijk om een behandeling bij ons te krijgen? Lees hieronder een aantal reviews over onze praktijk.
Meer reviews kun je lezen op Zorgkaart.

"Prettige sfeer, gespreksruimtes zijn heel leuk huiselijk ingericht en je wordt echt gehoord en gezien. Betrouwbaar."
januari 2021
anoniem
"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Het contact was heel prettig en de adviezen welke ik heb gekregen van mijn psycholoog hebben mij inzicht gegeven in mijn patronen waardoor ik deze kan doorbreken en beter kan omgaan met alles wat er in mijn leven gebeurt. Mocht ik ooit nog hulp nodig hebben, dan zal ik zeker aan de bel trekken. Chapeau, vriendelijk, empatisch, rustig. Dat is wat je nodig hebt als "patient". Ik heb heel veel geleerd de afgelopen maanden."
januari 2021
anoniem
"Ik ben bij Ontwikkeling Centraal heel fijn geholpen. Twee sessies EMDR en cognitieve gedragstherapie hebben mij een goede boost gegeven in de verwerking van mijn bevallingstrauma en de effecten die in het dagelijks leven naar boven kwamen."
december 2020
anoniem
"Zeer kundig. Voelde me zeer gehoord. Professioneel maar toch heel vertrouwd en warm. Heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik hoop niet dat het nodig is, maar mocht het nodig zijn dan kom ik zeker terug bij Ontwikkeling Centraal."
Psycholoog Utrecht
november 2020
anoniem
"De behandeling en het traject wordt overlegd. Er wordt de tijd genomen en echt naar je geluisterd. Er wordt veel meegedacht over problemen en vooral praktische oplossingen en goede adviezen gegeven. Naast de tranen is er ook ruimte voor humor!"
december 2020
anoniem
"In een tijdsspanne van 5 jaar ben ik 2 keer bij Ontwikkeling Centraal in behandeling geweest. Beide keren was alles volledig naar wens. Het contact was prettig, de relatie informeel maar professioneel en beide behandelingen zijn met het best mogelijke resultaat beëindigd."
psycholoog utrecht
december 2020
anoniem
"Ze luisterde, analyseerde samen met mij, deelde vakkennis waar van toegevoegde waarde en paste EMDR toe. Ze is optimistisch en sprankelend waardoor ik altijd met extra energie de deur uit ging! Ook fijn: de praktijkruimte is heel sfeervol ingericht."
september 2020
anoniem
"Over Ontwikkeling Centraal; er wordt helder, snel en persoonlijk met je gecommuniceerd zodat je, ondanks een eventuele wachtlijst, weet waar je aan toe bent en je welkom voelt."

september 2020
anoniem
"Ik kwam bij de praktijk met de hoop dat ik geholpen zou kunnen worden met verdriet dat ik al jaren droeg. En het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik werd serieus genomen, er werd geluisterd, ik voelde mij zo gehoord. En nu sta ik zo veel sterker in mijn schoenen en ben ik zoveel zekerder geworden."
oktober 2020
anoniem
"Ik heb het traject bij Ontwikkeling Centraal als zeer prettig ervaren en het heeft mij veel gebracht. Mijn behandelaar had oog voor het 'stadium' waarin mijn gemoedstoestand verkeerde en luisterde goed naar mijn behoeftes op dat moment. Haar begeleiding - die ook met humor gepaard ging - heeft ertoe geleid dat ik op de juiste momenten de juiste hulp en tips kreeg, die ook pasten bij wie ik ben en wat ik belangrijk vind. En dat we samen aan het einde van het traject met een goed gevoel konden terugblikken."
psycholoog utrecht
November 2020
anoniem
"Wachttijden waren prima, snel geholpen. Goed duidelijk uitgelegd. Zorgverlener was zeer attent en en met volle aandacht. Was stipt op tijd met afspraken.Problemen heel goed aangepakt."
Psycholoog Utrecht
januari 2021
anoniem
"Ik vond het heel prettig hier in behandeling te zijn. Haar rust, empathie & luisterend oor deden mij geruststellen. Daarbij weet zij je op een hele prettige manier te spiegelen en inzichten te bieden. Heel erg bedankt voor de fijne hulp waar ik al heel veel aan gehad heb en ook zeker nog veel aan zal gaan hebben!"
januari 2021
anoniem