ervaringen Ontwikkeling Centraal 

Hoe is het eigenlijk om een behandeling bij ons te krijgen? Lees hieronder een aantal reviews over onze praktijk.
Meer reviews kun je lezen op Zorgkaart.

"Prettige sfeer, gespreksruimtes zijn heel leuk huiselijk ingericht en je wordt echt gehoord en gezien. Betrouwbaar."
januari 2021
anoniem
"Ik ben vlot en goed geholpen op een prettige en deskundige manier. Ik vind de spreekkamers van de praktijk ook fijn ingericht. Je voelt je er snel op je gemak."
juni 2022
anoniem
"Ik ben bij Ontwikkeling Centraal heel fijn geholpen. Twee sessies EMDR en cognitieve gedragstherapie hebben mij een goede boost gegeven in de verwerking van mijn bevallingstrauma en de effecten die in het dagelijks leven naar boven kwamen."
december 2020
anoniem
"Ik werd verrassend snel in behandeling genomen. Mijn klachten werden serieus genomen en er werd gelijk in samenwerking een goed plan gemaakt voor het traject. Ik wist waar ik aan toe was en er werd goed naar mijn behoeftes geluisterd. Doordat ik mij hier zo op mijn gemak voelde en openstelde zag ik al gauw goed proces en namen mijn klachten af."
Psycholoog Utrecht
augustus 2022
anoniem
"De behandeling en het traject wordt overlegd. Er wordt de tijd genomen en echt naar je geluisterd. Er wordt veel meegedacht over problemen en vooral praktische oplossingen en goede adviezen gegeven. Naast de tranen is er ook ruimte voor humor!"
december 2020
anoniem
"Ik ben goed opgevangen door 2 psychologen in de praktijk. Afspraken maken ging heel snel en ze waren goed bereikbaar via de mail. Hele nuttige en praktische informatie meegekregen voor thuissituatie. Fijne gesprekken en behandeling EMDR heeft erg goed geholpen."
psycholoog utrecht
juni 2022
anoniem
"Ze luisterde, analyseerde samen met mij, deelde vakkennis waar van toegevoegde waarde en paste EMDR toe. Ze is optimistisch en sprankelend waardoor ik altijd met extra energie de deur uit ging! Ook fijn: de praktijkruimte is heel sfeervol ingericht."
september 2020
anoniem
"Over Ontwikkeling Centraal; er wordt helder, snel en persoonlijk met je gecommuniceerd zodat je, ondanks een eventuele wachtlijst, weet waar je aan toe bent en je welkom voelt."

september 2020
anoniem
"Ik kwam bij de praktijk met de hoop dat ik geholpen zou kunnen worden met verdriet dat ik al jaren droeg. En het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik werd serieus genomen, er werd geluisterd, ik voelde mij zo gehoord. En nu sta ik zo veel sterker in mijn schoenen en ben ik zoveel zekerder geworden."
oktober 2020
anoniem
"Fijne praktijk met fijne psychologen. Werken doelgericht. Wat ik zelf erg prettig vond dat de behandeling duidelijk was waar ik eerder bij psychologen nogal een 'zweverig' gevoel kreeg. Een psycholoog die je durft aan te spreken op gedachten en patronen en hier constructief met de zorgvrager aan wil werken. Heel prettig traject gehad bij Ontwikkeling Centraal. Zal deze praktijk zeker aanbevelen."
psycholoog utrecht
december 2021
anoniem
"Wachttijden waren prima, snel geholpen. Goed duidelijk uitgelegd. Zorgverlener was zeer attent en en met volle aandacht. Was stipt op tijd met afspraken.Problemen heel goed aangepakt."
Psycholoog Utrecht
januari 2021
anoniem
"Ik vond het heel prettig hier in behandeling te zijn. Haar rust, empathie & luisterend oor deden mij geruststellen. Daarbij weet zij je op een hele prettige manier te spiegelen en inzichten te bieden. Heel erg bedankt voor de fijne hulp waar ik al heel veel aan gehad heb en ook zeker nog veel aan zal gaan hebben!"
januari 2021
anoniem