Online psycholoog

Zoek je een online psycholoog? Heb je behoefte aan online therapie of online coaching?

online psycholoog met vergoeding

Woon je ver weg? Heb je weinig tijd? Lukt het niet om overdag af te spreken i.v.m. werk of andere verplichtingen? Of misschien ben je (nog) niet in staat om naar de praktijk te komen. Online therapie is een superfijne en praktische manier om aan je klachten te werken vanuit je eigen omgeving. Online therapie is daarnaast bewezen net zo effectief als face to face therapie. en wordt gewoon vergoed door de zorgverzekeraar (voor de voorwaarden zie tarieven).

Wij bieden je de mogelijkheid om je behandeling online te volgen. Het werkt verder precies hetzelfde als face to face therapie, alleen bel je voor de sessies in via een beveiligde beeldbelverbinding in plaats van naar de praktijk te komen.  Handig toch?

Online therapie past heel goed bij Psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal: het namelijk effectief, laagdrempelig én persoonlijk. En online therapie wordt gewoon vergoed als je een verwijsbrief hebt van je huisarts en er in het intakegesprek een diagnose kan worden vastgesteld die wordt vergoed door de zorgverzekeraars.

Zo kun je bijvoorbeeld online EMDR therapie volgen of online cognitieve gedragstherapie. 

Voordelen van een online therapie:
– Laagdrempelig
– Eventueel beschikbaar buiten kantoortijden, in de avond
– Bespaart reistijd (en -kosten)
– Altijd in de buurt!
– Zelf je voorkeurspraktijk kiezen en niet belemmerd worden door de afstand
– Op je gemak vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Zoek je een online psycholoog? Neem contact met ons op!