Psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal

Praktijk voor psychologie en coaching in Utrecht Leidsche Rijn.
 Je kunt je aanmelden via het contactformulier of via de mail.


In veband met (herfst)vakantie t/m 27 oktober kan het iets langer dan normaal duren voordat je een reactie krijgt op je bericht. Je kunt je via de mail of het contactformulier wel gewoon aanmelden en komt dan op de wachtlijst. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op!

mail

info@ontwikkelingcentraal.nl

Klik hier voor de actuele wachttijd.

Heb je na 48 uur nog geen reactie ontvangen, check dan even je spam-box.

Telefoon

06-42018169

In verband met cliëntsessies is de praktijk overdag telefonisch zeer beperkt te bereiken. Voor een snelle reactie kun je het beste een mail sturen.

✔️ JA, IK wil een afspraak!

Zoek je een psycholoog in Utrecht? Vul hieronder je gegevens in (voor informatie over je privacy, check onze privacypolicy). Na de aanmelding wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.  Heb je na 48 uur nog geen reactie ontvangen, check dan even je spam-box.

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer*

Waarmee wil je geholpen worden?*

Waar ben je verzekerd?*

[recaptcha size:compact]

praktijkgegevens

We zijn geopend op maandag, dinsdagochtend, dinsdagavond (onlinebehandeling), woensdagmiddag, woensdagavond (onlinebehandeling), donderdag en vrijdag.

De praktijk zit op de eerste verdieping van het Julius gezondheidscentrum Leidsche Rijn Centrum op de Dublinstraat 2, 3541 CD in Utrecht.
Bij binnenkomst via de hoofdingang kun je na de balie rechts afslaan, de trap (of lift) nemen en plaatsnemen in de wachtkamer tegenover de trap. Je wordt daar opgehaald voor je afspraak.


KOM JE MET DE AUTO?
Je kunt parkeren in parkeergarage ‘Brusselplein’ op de Londenstraat. De eerste 2 uur parkeer je gratis en de praktijk is heel dichtbij.

KOM JE MET HET OV?
Vanaf het trein- of busstation ‘Leidsche Rijn Centrum’ loop je in een paar minuten naar de praktijk.