Contact

PSYCHOLOGIEPRAKTIJK ONTWIKKELING CENTRAAL
is een praktijk voor psychologie en coaching in Utrecht Leidsche Rijn. Je kunt je aanmelden via het contactformulier of via de mail.

WIJ ZIJN AAN HET OPLADEN!
De praktijk is daarom (gedeeltelijk) gesloten tot 2 september. Het kan daardoor iets langer duren voordat je een reactie krijgt op een mail of aanmelding.

mail

info@ontwikkelingcentraal.nl

Wachttijd intake behandeling zonder EMDR: vanaf half/eind september. 

Wachttijd intake behandeling EMDR: op dit moment is de wachtlijst te lang en hebben we geen ruimte voor nieuwe intakes.

 /eind
Telefoon

06-42018169

In verband met cliëntsessies is de praktijk overdag telefonisch zeer beperkt te bereiken. Voor een snelle reactie kun je het beste een mail sturen.

✔️ JA, IK wil een afspraak!

Zoek je een psycholoog in Utrecht Leidsche Rijn? Vul hieronder je gegevens in (voor informatie over je privacy, check onze privacypolicy). Na de aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer*

Waarmee wil je geholpen worden?*

Waar ben je verzekerd?*

[recaptcha size:compact]

praktijkgegevens

Psychologiepraktijk Ontwikkeling Centraal is geopend op maandag, dinsdagochtend, dinsdagavond (onlinebehandeling), woensdagmiddag, woensdagavond (onlinebehandeling), donderdag en vrijdag.

De praktijk zit op de eerste verdieping van het Julius gezondheidscentrum Leidsche Rijn Centrum op de Dublinstraat 2, 3544 CD in Utrecht.
Bij binnenkomst via de hoofdingang kun je na de balie rechts afslaan, de trap (of lift) nemen en plaatsnemen in de wachtkamer tegenover de trap. Je wordt daar opgehaald voor je afspraak.


KOM JE MET DE AUTO?
Je kunt parkeren in parkeergarage ‘Brusselplein’ op de Londenstraat. De eerste 2 uur parkeer je gratis en de praktijk is heel dichtbij.

KOM JE MET HET OV?
Vanaf het trein- of busstation ‘Leidsche Rijn Centrum’ loop je in een paar minuten naar de praktijk.