Esther Warnaar Haptotherapeut

Esther Warnaar

Haptotherapeut Utrecht

Wil jij ervaren wat het met je doet als je uit je hoofd weer terug in je lijf komt?
Welkom! Ik ben haptotherapeut in Utrecht.

haptotherapie

Mijn naam is Esther en ik ben haptotherapeut en ergotherapeut in mijn eigen praktijk in Vleuten, Utrecht.

Haptotherapie heeft mijn leven veranderd. Ik heb meer contact met mijzelf, doordat ik ben gaan voelen. Hierdoor ben ik vrijer gaan leven en heeft mijn leven meer diepgang gekregen.

Haptotherapie Utrecht

“Laat je gevoel weer mee doen”

Als je gevoel meedoet, voel je beter wat bij je past, wat je behoeften zijn en waar je grenzen liggen. Dat brengt je dichter bij jezelf en geeft rust.

haptotherapie

Lichaam aan het woord

Haptotherapie helpt je de signalen van je lichaam beter te voelen, te herkennen en begrijpen. De therapie bestaat uit gesprekken, oefeningen en aanrakingen. Oefeningen en aanrakingen laten jouw lichaam aan het woord. Zo kan ik je helpen de signalen die je voelt in je lijf, samen met jou, te vertalen. Je voelt en ervaart wat er van binnen bij je gebeurt en wat er op dat moment speelt. (Weer) bewust te worden van en luisteren naar deze signalen verbetert het contact met jezelf en de mensen in je omgeving. Misschien herken jij jezelf in deze klachten?

Haptotherapeut in Utrecht

Zit je niet lekker in je vel? Vind je het moeilijk de signalen van je lichaam te herkennen en zit je veel in je hoofd? 

Haptonomie en ergotherapie Utrecht Vleuten

In mijn sessies neem ik mijn kennis opgedaan als ergotherapeut, werkende met mensen met chronische en/of overbelastingsklachten, mee. Mijn behandelingen kunnen ook heel goed complementair zijn aan een psychologische behandeling. Daarom werk ik ook samen met de psychologiepraktijk. Wordt je bijvoorbeeld behandeld voor PTSS? Dan kan het heel helpend zijn om daarnaast haptotherapie te volgen.