Over ons

ANNEMARIE VAN DER BIJL
GZ-psycholoog en coach, PRAKTIJKHOUDER


“Ik vind het altijd heel dapper wanneer mensen zich aanmelden voor psychologische hulp of coaching. Vaak gaat er een lange periode van afwegen aan vooraf en is de drempel hoog.  Zonde, achteraf zeggen mensen vaak dat ze het veel eerder hadden moeten doen!  Ik ben een no-nonsense professional die in gesprekken analytisch is en snel tot de kern komt. Ik combineer daarbij graag diepgang en reflectie met lichtheid en humor. Het is mooi om te zien hoeveel kracht er in mensen zit en hoe snel deze – na een wat moeilijkere periode-  ook weer geactiveerd kan worden. Het geeft me energie om getuige te mogen zijn van zo’n proces. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik waarschijnlijk met mijn man en drie kinderen te vinden op het strand, of aan tafel met goede vrienden, wijn en lekker eten. Mijn werkdagen op de praktijk zijn maandag, donderdag en vrijdag.”

Marije de hoogd
GZ-psycholoog en coach, cognitief gedragstherapeut i.o.

“Ik vind het knap als mensen je toelaten bij een kwetsbaar stuk waarin ze vastlopen. Met een nuchtere kijk probeer ik patronen tegen het licht te houden. Dat doe ik het liefst vanuit oprecht contact met ruimte voor humor. Een klein of groter inzicht kan vaak al zoveel veranderen. Ik verwonder me er altijd over hoe snel mensen dan ook weer hun eigen veerkracht kunnen aanspreken.
Naast mijn werk ben ik graag in de weer met mijn gezin met twee kinderen. Ik houd ervan om lekker buiten te zijn of om iets creatiefs te doen. Ik werk op vrijdag in de praktijk.”


 

Michelle Rovers
PSYCHOLOOG EN COACH, Cognitief gedragstherapeut i.o.

“Ieder mens is uniek, dus jouw behandeling ook. De afgelopen jaren heb ik kennis en ervaring opgedaan met het behandelen van een breed spectrum aan klachten. Mensen met zowel lichte als complexe problematiek van allerlei leeftijden en hulpvragen waarin wederzijds vertrouwen voor mijn een belangrijk gegeven is. Zodra de eerste stappen hierin zijn gezet ga ik graag oplossingsgericht, motiverend en inzichtgevend te werk.
Kenmerkend voor mijn werkwijze is mijn persoonlijke en warme aanpak waarin er ruimte is voor een lach en een traan, maar waarbij ik altijd afstem op ieders mogelijkheden. In mijn vrije tijd hou ik van het samenzijn met familie en vrienden onder het genot van lekker eten en drinken. Ook vind ik het fijn om ter ontspanning te sporten maar kan ik ook genieten van een avondje op de bank met een kop thee. Mijn werkdag op de praktijk is vrijdag. Op dit moment neem ik geen nieuwe clienten aan.”

Maak hier een afspraak