Over ons

ANNEMARIE VAN DER BIJL
GZ-psycholoog en coach, PRAKTIJKHOUDER, EMDR-therapeut


“Ik vind het altijd heel dapper wanneer mensen zich aanmelden voor psychologische hulp of coaching. Vaak gaat er een lange periode van afwegen aan vooraf en is de drempel hoog.  Zonde, achteraf zeggen mensen vaak dat ze het veel eerder hadden moeten doen!  Ik ben een no-nonsense professional die in gesprekken analytisch is en snel tot de kern komt. Ik combineer daarbij graag diepgang en reflectie met lichtheid en humor. Het is mooi om te zien hoeveel kracht er in mensen zit en hoe snel deze – na een wat moeilijkere periode-  ook weer geactiveerd kan worden. Het geeft me energie om getuige te mogen zijn van zo’n proces. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik waarschijnlijk met mijn man en drie kinderen te vinden op het strand, of aan tafel met goede vrienden, wijn en lekker eten. Mijn werkdagen op de praktijk zijn dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag.”
annemarie@ontwikkelingcentraal.nl

Marije de hoogd
GZ-psycholoog en coach, cognitief gedragstherapeut i.o.

“Ik vind het knap als mensen je toelaten bij een kwetsbaar stuk waarin ze vastlopen. Met een nuchtere kijk probeer ik patronen tegen het licht te houden. Dat doe ik het liefst vanuit oprecht contact met ruimte voor humor. Een klein of groter inzicht kan vaak al zoveel veranderen. Ik verwonder me er altijd over hoe snel mensen dan ook weer hun eigen veerkracht kunnen aanspreken.
Naast mijn werk ben ik graag in de weer met mijn gezin met twee kinderen. Ik houd ervan om lekker buiten te zijn of om iets creatiefs te doen. Ik werk op vrijdag in de praktijk.”
marije@ontwikkelingcentraal.nl

 

Stephanie kok
GZ-psycholoog en coach, EMDR-therapeut, cognitief gedragstherapeut vcgt

‘Ik werk op donderdag in de praktijk.’
stephanie@ontwikkelingcentraal.nl