One Session

“Direct rust in je hoofd zonder weken op een wachtlijst”

One session. Wat is dat precies?

Soms kom je zelf, of met behulp van vrienden even niet verder. Je hebt behoefte om je gedachten en overwegingen met een professional te bespreken. Iemand die niet emotioneel bij je betrokken is en geen onderdeel uit maakt van jouw systeem. Een professional die wél met je meeleeft en warm is, maar geen oordeel geeft. Die met een scherpe en heldere blik pijlsnel een analyse kan maken. Zodat jij weer verder kan. Weet wat je moet doen. En misschien ook vooral wat je niet moet doen. Zodat je de kracht in jezelf weer voelt en weer helemaal wordt aangezet om zelf verder te gaan. Je wilt zo’n gesprek dan liever vandaag dan morgen. Je wilt gebruik maken van het momentum. Dan wil je niet weken op een wachtlijst. En je weet ook dat je geen behoefte hebt aan een traject. Maar aan één goed gesprek, op precies het juiste moment, met de juiste persoon. Dat is al genoeg om je net die zet te geven die je nodig had om los te komen. Weer rust in je hoofd en licht in je hart. Precies DAT is wat je bereikt met één sessie, oftewel: One Session. Direct te boeken.

one session

“Soms is één gesprek, op precies het juiste moment, met precies de juiste persoon, alles wat je nodig hebt.”

Een One Session is voor jou als je wilt investeren in het verhogen van je levenskwaliteit. Als je kwaliteit en snelheid op waarde weet te schatten en weet dat een investering als deze zich altijd dubbel en dwars terugverdient. In tijd, geld, levensgeluk, rust in je hoofd en een goed gevoel. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over de One Session met Annemarie, wat het kost en hoe je er een boekt. Je komt dan op de website van de Free Mind Academy, het online cursusplatform van Annemarie. 

Wat is One Session niet?

One Session is écht bedoeld als 1 gesprek. Het is dus geen traject, er wordt geen diagnose gesteld, het is geen hulp bij ernstige (psychiatrische) stoornissen, geen beoordeling voor juridische zaken, het is geen vergoede zorg en biedt geen oplossing voor een crisis.