Dit levert het op

Persoonlijke groei en ontwikkeling hebben een directe invloed op de kwaliteit van je leven. Zelfonderzoek en zelfontwikkeling zorgen voor meer inzicht, rust, balans en keuzevrijheid.

If you do what you did, you get what you got”

Wil jij het anders?

Herken je dit?:

Je zit gevangen in de rat-race van het leven, maar ontsnappen lukt niet. Je hebt alles, maar je voelt je niet écht gelukkig. Je streeft naar het volgende, the next thing, maar niks geeft je die gehoopte voldoening.

Je voelt je belemmerd door bepaalde patronen maar je krijgt ze niet doorbroken. Aan het einde van de dag voel je je moe en uitgeblust maar je weet niet precies waarom. Je snauwt tegen je partner, kinderen en besteedt te weinig tijd en aandacht aan de mensen die jouw tijd en liefde het meeste verdienen, waar je vervolgens weer van baalt.

Het lukt je niet om (goede) keuzes te maken. Je werkelijke ‘ik’ zit verstopt achter plichtsgevoel, verwarring en overtuigingen. Het leven raast aan je voorbij en je voelt je soms een toeschouwer. Je verlangt naar meer rust, balans en geluk.

Je twijfelt of je hulp moet zoeken, want je lost het wel zelf op?! Bovendien ben je niet ‘ziek’. Je voelt dat je op de een of andere manier uit balans bent geraakt en je bent op het punt gekomen dat het anders moet. 

En wil je dit?:

Je voelt je in balans en kan rust ervaren, en dat in de drukste periode van je leven! Aan het einde van de dag heb je nog genoeg energie en je besteedt tijd en aandacht aan de mensen die het meest belangrijk voor je zijn.

Je leidt het leven dat je zelf voor ogen hebt, los van de verwachtingen van anderen. Je durft je authentieke zelf te zijn, los van het plaatje dat je hebt over ‘wie en hoe je zou moeten zijn’. Keuzes maak je op basis van je intuïtie en je doet daardoor meer dingen in je leven die er écht toe doen.

Je herkent gedachten, gedrag en patronen van jezelf die je belemmeren in het ervaren van geluk en kan deze ombuigen. Het lukt je om de goede dingen doen, in plaats van de dingen vooral goed doen. Je ervaart meer geluksmomenten en leeft je leven intenser.

Ja, dat wil ik!

 “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”