COVID-19

hoe gaan wij met covid-19 om?

Afspraken kunnen op de praktijk plaatsvinden of middels videobellen. Overleg met je eigen behandelaar wat in jouw specifieke situatie de voorkeur heeft.

Als je naar de praktijk komt dan kun je aanbellen bij de voordeur. De assistente vraagt met wie en hoe laat je een afspraak hebt. We vragen je maximaal vijf minuten van te voren binnen te komen zodat we de wachtkamers zo leeg mogelijk houden. Het dragen van een mondkapje in het pand en in de wachtkamer is verplicht, in de spreekkamer mag deze weer af.

We volgen vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM op: we schudden geen handen, houden afstand en blijven thuis bij symptomen als verkoudheid, hoofdpijn, extreme vermoeidheid en/ of koorts en vragen jou dit ook te doen. Op dit moment kunnen we je geen drinken aanbieden dus neem zelf een flesje water mee. We vragen je zo weinig mogelijk aan te raken. De praktijk wordt na elke sessie extra schoongemaakt.

Videobellen werkt het beste op een laptop, met oortjes in en dichtbij de wifi 🙂 Je behandelaar stuurt je kort van te voren een link waar je op kunt klikken om het gesprek te starten. We werken met caresharing: een beeldbelprogramma speciaal ontwikkeld voor de zorg. Het is veilig en voldoet aan alle AVG-vereisten.